Почетна » Бошко Обрадовић прешао у угоститеље: Отворио сам ресторан, кафана је права народна скупштина

Бошко Обрадовић прешао у угоститеље: Отворио сам ресторан, кафана је права народна скупштина

од Други Пишу
0 коментар

Ко прати налог бившег лидера Двери Бошка Обрадовића на друштвеним мрежама могао је да види да је почео да се бави угоститељством. За Нова.рс говори о томе како се одлучио на овај корак, али и да ли то значи да је дефинитивно “дигао руке” од политике.

“Моја супруга и ја смо основали породичну фирму и отворили нови ресторан домаће кухиње у Чачку под именом “Јелички врт”. Ортачки са Михаилом Симовићем, младим и талентованим чачанским куваром и угоститељом. Сам локал у прелепој природи подно планине Јелице у Горњој Атеници није наш већ смо у закупу, а за почетак запослени су чланови наших породица”, каже Обрадовић за Нову.

Након што је његов посланички мандат у Скупштини Србије завршен, после чега је уследио и разлаз за коалиционом партнерком Милицом Ђурђевић Стаменковски, која је стала уз власт СНС, Обрадовић каже да није имао много опција.

“Желео сам да се опробам у приватном предузетништву после завршетка посланичког мандата. Није реално да могу да нађем посао за који сам се школовао, у оваквом систему у коме пролазе само партијски послушници са купљеним дипломама, а и желео да сам да останем свој и независан као што сам био и до сада. Кафана је права народна скупштина и у њој се најбоље може сазнати шта народ мисли, и ту се осећам као код куће”, каже Обрадовић.

 

На питање да ли то значи да је “диигао руке” од политичке каријере каже:

“Повукао сам се са места председника Двери, али не и из политичке борбе. Остајем активан у Српском покрету Двери и пружићу максималну подршку новом и подмлађеном руководству Двери на челу са Иваном Костићем, чији избор за новог председника Двери очекујем на изборном сабору 29. септембра. Посебно сам се посветио локалној политици у Чачку и регионалној у западној Србији одакле очекујем да крену прве политичке промене у Србији”.

Говорећи о евентуалним намерама да се врати у политику на републичком нивоу, каже да то није искључено:

“Мислим да Двери и ја лично нисмо рекли своју последњу политичку реч и да ћемо се вратити. Наша политичка идеја је жива и побеђује широм Европе и света. Њано време у Србији тек долази након пада овог недемократског и корумпираног режима”.

Boško Obradović Foto:FoNet/Milica Vučković

Јелена Јеловац  Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар