Почетна » Бошко Шиндић: Пуна подршка новинару Н1, Шапић је добио задатак да увредама скреће пажњу са хаоса који је направио у Београду

Бошко Шиндић: Пуна подршка новинару Н1, Шапић је добио задатак да увредама скреће пажњу са хаоса који је направио у Београду

од Жиг Инфо
0 коментар

– Србија центар пружа пуну подршку новинару Н1 Миодрагу Совиљу, који је само професионално радио оно што новинари раде – постављају питања. Док букти отворени рат између интересних група у СНС, Александар Шапић добио је данас још један прљав задатак и испунио га – да увредама новинара Н1 скрене пажњу са проблема које је он сам направио, као што су, између осталих, рушење Старог савског моста пре обезбеђене алтернативе и тоталног саобраћајног колапса.

 

Његов задатак је да брзо спроводе у дело план врха СНС да се омогући проширење Београда на води, осигура неометани пласман сумњивог капитала овог приватног пројекта, али и припреми све за пљачку века кроз ЕXПО 2027. Зато је пожурио да премести аутобуску станицу без завршеног унутрашњег магистралног полупрстена, спрема рушење Сајма, а не бави се свакодневним проблемима Београђана, којима је живот тежи из дана у дан. Новинари су ту само колатерална штета – изјавио је Бошко Шиндић, члан Председништва Србија центра и повереник Градског одбора Београд и нагласио да је начин на који Шапић то ради само прилагођен његовом карактеру и образовању.

– Шапић свакодневно испаљује понеку глупост, која ће све Београђане скупо да кошта, попут фарбања аутобуса у плаво. Премештање Титове гробнице и избацивање латинице само су његово кокетирање са крајњом десницом и згодан начин да се бавимо стварима небитним за функционисање града. Тако је и данашње вређање новинара Н1, за које су га очигледно спремили унапред, послужило сврси -закључио је Шиндић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар