Почетна » Бошко Шиндић: Шапић је успео да изгуби и покрадену већину

Бошко Шиндић: Шапић је успео да изгуби и покрадену већину

од Жиг Инфо
0 коментар

– Александру Шапићу успело је нешто што вероватно није никоме до сада у историји Београда- да изгуби чак и већину покрадену на изборима. После изјава високих функционера СПС Снежане Пауновић и Бранка Ружића да се кају што су гласали за њега, али и сличних ставова Новице Тончева и Предрага Марковића, постало је очигледно да је то сада већ јасно изражен став социјалиста.

Тиме је тренутна власт у Београду изгубила и легитимитет и легалитет да обавља функцију и управља градом. То је заслужио не само партијским задацима које је морао да обави, као што су скретање пажње са великих проблема причама да ће да уклани Титов гроб, постави спеменик Дражи Михајловићу на Теразијама, избаци латиницу или фарба аутобусе у плаво, већ и преурањеним премештањем аутобуске станице и намером да уклони Стари савски мост. Штета коју је оставио иза себе не може ни да се наброји – изјавио је Бошко Шиндић, члан Председништва Србија центра и повереник Градског одбора Београд и нагласио да је време да Београд добије управу изабрану на поштеним изборима.

– Шапић је изгубио и подршку СНС. Горан Весић, министар грађевинарства, још увек му није издао дозволу за уклањање Старог моста, иако је већ почео припремне радове. То је јасна порука о којој се није изјаснио врх те странке. После велике штете коју је нанео Београду биће потребно много времена да се нешто поправи. Време је да Београд добије стручну управу, изабрану на поштеним изборима. Власт коју неће бирати фантомски бирачи, који су у Београд дошли само да гласају и прошетају Кнез Михаиловом. Власт коју ће бирати само становници овог града, добро информисани на свим медијима.

Можда ти се свиди

Оставите коментар