Почетна » “Ботовали” за СНС, сад су на челу скупштине у Пожеги

“Ботовали” за СНС, сад су на челу скупштине у Пожеги

од admin
0 коментар

 Претходног дана на место председника Скупштине општине Пожега именован је Дејан Мркић, а за његову заменицу изабрана је Олгица Крсмановић.

Њих двоје су од раније препознати у Пожеги као најактивнији напредњаци на друштвеним мрежама, па се ово именовање тумачи и као награда за минули рад.

Поред промовисања сопствене странке, Дејан Мркић и Олгица Крсамновић су неретко остављали и коментаре у којима критикују и вређају опозиционе лидере и активисте у Пожеги. Управо је то разлог због чега је реаговала и локална Иницијатива за Пожегу, из које истичу да су управо ова два напредњачка кадра најпогрднијим именима називали људе који су учествовали на протестима у Пожеги.

“Они су увек у првим редовима и спремни први да баце камен на све оне који су указивали на злоупотребе напредњачке власти, у којој су и њих двоје имплицитно саучествовали. Кад је прва гарнитура СНС власти ухапшена – Мркић и Крсмановић си се одрекли људи због којих су пљували своје суграђане. Ућутали су се и препливали у другу струју, која је покушала опрати руке од криминала који се у Пожеги десио”, наводе из ове организације, истичући да Пожежани морају да знају с ким имају посла.

“Сада ће Председник Скупштине бити исти онај Дејан Мркић и он ће се, како рече, трудити да у њој влада атмосфера уважавања, док ће му у томе ће му помагати Олгица Крсмановиц. Да ли су грађани Пожеге доживели амнезију, па не знају са ким имају посла? Да ли су ово ‘нови млади кадрови’, које нам је Александар Вучић обећао? Нова је само њихова реторика, али су већ доказали да им уопште не представља проблем да промене господара, уверења и причу. Код њих је то на дугме”, поручили су из Иницијативе за Пожегу.

 

Војислав Милованчевић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар