Почетна » Брнабићка била у Калуђерици и пренеће председнику да се вратила срећна

Брнабићка била у Калуђерици и пренеће председнику да се вратила срећна

МО Калуђерица у "проширеном саставу"

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Вечерас је одржан састанак МО СНС-а Калуђерица, на којем је присуствовала одлазећа премијерка и председница ГрО Београда, Ана Брнабић.

Ипак, на вечерашњем састанку у Калуђерици нису били присутни само чланови МО-а већ и из осталих крајева ГО Гроцка, око 60 ак људи са све Инфо службом ГО Гроцка. Наши извори са овог састанка наводе да је, пре него што је Брнабићка стигла, „говор“ држао повереник Андрија Чупковић.

  • Чупковић је испљувао оне одакле је потекао. Глупо ми и да цитирам шта је све рекао за „жуту багру“. Искритиковао је и наше коалиционе партнере, социјалисте. Чупковић нам је саопштио да су они ти који ће први да нас издају а да се сада свуда шлепају уз нас (СНС), те социјалисте треба посебно понизити на локалу. Осим набројаних, споменуо је Чупковић и Заветнике за које каже да су нам узели доста гласова као и да на њих морамо пазити, јер ће они после избора формирати коалицију са Ђиласом, каже један од наших извора са овог састанка.

Ана Брнабић је, према речима наших извора, рекла да овога пута одлази срећна из Калуђерице и да ће то пренети председнику Александру Вучићу.

  •  Поновила је да је на прошлим изборима Калуђерица подбацила и да је она била тужна због тога. Рекла је да је овога пута јако оптимистична. Ана нам је пренела да очекује да Калуђерица мора сада да донесе бар 9 000 гласова за СНС, што је за реално очекивати, те одлази срећна што ће и пренети председнику Вучићу, каже наш извор.

Састанак, према речима наших извора, није дуго трајао.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Фото: опција.нет

Можда ти се свиди

Оставите коментар