Почетна » Букумировић: Да ли ће нека мајка мирније да спава након митинга СНС

Букумировић: Да ли ће нека мајка мирније да спава након митинга СНС

од Други Пишу
0 коментар

„Да ли је ово тренутак у коме СНС треба да се бави рејтинзима.Да ли ви у Српској напредној странци мислите да ће нека мајка мирније да спава због вашег контрамитинга. Зашто провоцирате грађане, зашто доливате уље на ватру. Најављујете да ће 2.200 аутобуса стићи 26.маја у Београд, а рачунице показују да ће то коштати 1,7 милиона евра“, рекла је Бојана Букумировић, посланица Странке Заветници на седници Скупштине Србије која је заказана на захтев опозиције.

Букумировићева је питала да ли напредњаци знају да је у трагедији која се десила пре петнаестак дана једна млада девојка изгубила пола руке.

„Да ли знате да је у трагедији која се десила у околини млаеноцаједна девојка изгубила пола руке и да јј треба 50.000 евра за протезу. Да ли је било нормалније да та средства која сте наменили за долазак људи на контрамитинг у Београд дате за оболелу децу“ , поручила је посланица Заветника.

Она је додала да је у Србији на делу потпуни распад система и да је потребан потпуни ресет како би се отклониле све метастазе.

Миистарка здравља, Даница Грујичић одговорила је да држава определила средства за протезу девојке, али да је у ту процена да ли је погодна за биотичку протезу.

Она је навела и да Србија обезбеђује лекове за децу, али не и за експериметалне лекове.

Foto: Print screen

М. Р. Миленковић  Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар