Почетна » БУНТ ЛОКАЛНИХ МЕШТАНА: Поцепали Вучићев билборд на згради Месне заједнице

БУНТ ЛОКАЛНИХ МЕШТАНА: Поцепали Вучићев билборд на згради Месне заједнице

од admin
0 коментар

У току ноћи између уторка и среде непознати починиоци поцепали су билборд на згради Месне заједнице у Грделици код Лесковца на којем се налазе Александар Вучић и локални лидер напредњака и први човек Лесковца Горан Цветановић.

Иако нико не зна ко је на згради Месне заједнице поставио напредњачки билборд са Вучићем и Цветановићем, а који је изазвао негодовање једног дела мештана, већ после 2 дана он је оштећен, а напредњаци су то назвали “политичким насиљем”.

Билборд је постављен на згради Месне канцеларије која се тренутно реновира и највише је због тога дошло до негодовања већег дела мештана, а и сам председник Савета месне заједнице био је, каже, изненађен, што је овај билборд ту постављен.

– Верујте да сам и сам затечен и изненађен. Не знам ко је то поставио. Народ реагује. Покушаћу да размрсим ситуацију, а да никог не наљутим, да се скину ти плакати, казао је Јовић.

ФОТО: Југмедиа

У просторијама Месне заједнице и просторије СНС-а чији чланови цепање билборда називају “политичким насиљем”.

– Осуђујемо овај напад, као што то чинимо сваки пут када се, над било ким, догоди политичко насиље, истиче се у саопштењу грделичких напредњака.

(Југмедиа / Јужне вести)

Можда ти се свиди

Оставите коментар