Почетна » Цео лознички одбор Јединствене Србије напустио странку

Цео лознички одбор Јединствене Србије напустио странку

од admin
0 коментар

Радомир Марић, председник Градског одбора Јединствене Србије у Лозници, напустио је странку заједно са четири потпредседника и свих 30 чланова Одбора.

Радомир Марић

Он је за председника странке у Лозници изабран пошто је његов син Добросав Марић, тада и потпредседник странке и председник ГО, напустио Јединствену Србију и основао Покрет „Западна регија“.

Само две недеље после постављења на ову функцију, Радомир Марић је одлучио да изађе из редова ЈС, а како је саопштено из локалне организације разлог за такав потез је незадовољство односом врха странке према локалним организацијама.

„Пошто централа странке из Јагодине није поштовала став новоизабраног председника ГО ЈС у Лозници, Радомир Марић и сарадници су одлучили да напусте странку и поднесу оставке на све функције у ЈС“, наводи се у саопштењу.

Још подсећају да је ГО ЈС у Лозници на локалним изборима 2012. сам освојио резултат од 6,80 процената и био међу два градска одбора у Србији где је ЈС сама прешла цензус. Четири одборника ЈС у Скупштини Лознице од 2013. године напустила су странку тако да она више нема своје представнике у локалном парламенту.

С. Пајић   Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар