Почетна » Чланови СНС на пијаци у Нишу поклањали календаре са ликом Александра Вучића, симпатизери љубили премијереву слику као икону

Чланови СНС на пијаци у Нишу поклањали календаре са ликом Александра Вучића, симпатизери љубили премијереву слику као икону

од admin
0 коментар

Избори нису расписани, али кампања увелико траје. Међу бројним акцијама нишких напредњака, на друштвеним мрежама највише се коментарише она у којој су дељени календари са ликом Александра Вучића, а коју су неки симпатизери странке љубили као икону.

Напредњаци су код нишке Палилулске пијаце делили календаре са ликом Александра Вучића, а на званичној страначкој Фацебоок страни објављене су офотграфије са овог догађаја.
„Деца ми кажу: ‘Баба изашла си на фејс’. Баш ме брига, мени мерак било, то сам урадила и готово. Гужва је била, све су растирули за кратко време“, каже једна Нишлијка и поручује: „Хвала кад и то дају“.

Њене колеге са пијаце поручују: „Нек дају посао“. Они нису ишли по календар.

„Ма какви. Ко ће да иде? Има неки који супер су, задовољни су, а неки нису“, каже један Нишлија.

Ипак, за 30 минута подељено је 200 календара.

„Ја сам био до штампарије, али ми је колега рекао да је последњи дао свом оцу јер га је замолио“, рекао је Милан Панић, организатор акције СНС.

Он каже да су истог дана поред ове имали и акцију поделе поклона социјално угроженим грађанима. На питање да ли је посао политичара, пре поделе помоћи, да социјално угрожених буде мање, Панић одговара:

Наравно, политика се мења. Одите до бироа и видећете колико је незапослених било 2012. до данас“, каже Панић.

Ипак, колика је та бројка он не зна, јер како каже, није понео свеску па не зна податке, али зна да се број незапослених „доста смањио“.

Н1

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар