Почетна » Чудо невиђено у Обреновцу: Председник општине свечано отворио кружни ток, а његова изјава је прави бисер ВИДЕО

Чудо невиђено у Обреновцу: Председник општине свечано отворио кружни ток, а његова изјава је прави бисер ВИДЕО

од Други Пишу
0 коментар

Председница Градског одбора Странке слободе и правде Београд, Мила Поповић, огласила се поводом „свечаног отварања“ кружног тока у Обреновцу.

„11. јануар је датум који ће бити уписан у историју Обреновца, јер смо данас отворили кружни ток“, изговорио је и остао жив председник општине Обреновац Милан Станојевић. Да није жалосно било би смешно“, сматра Поповић.

Поповић каже да је очигледно да је Мирослав Чучковић који је, како каже, познат по бламантним изјавама и потезима, на месту председника општине добио достојног наследника – човека који је пројекте попут изградње термолектране Обреновац, изградње моста преко Саве или аутопута до Обреновца упоредио са отварањем кружног тока.

„Па, срам да Вас буде господине Станојевићу што такве велике привредне и грађевинске пројекте поредите изградњом кружног тока“, истиче Мила Поповић.

Она се обратила и представницима СНС:

 

„Срам да буде и све вас из Српске напредне странке, што сте на такозвано свечано отварање кружног тока позвали и Милорада Грчића, човека који је прво уништио Колубару, а потом и ЕПС, што ће Србију коштати преко три милијарде евра. Милорада Грчића кога сте после свега што је урадио поставили за председника странке у Обреновцу“, закључила је Поповић.

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар