Почетна » „ЧУВАЈ СЕ, МЕТА СИ”: Вучић спрема ликвидацију Мирковића! (АУДИО)

„ЧУВАЈ СЕ, МЕТА СИ”: Вучић спрема ликвидацију Мирковића! (АУДИО)

од admin
0 коментар

Члан Главног одбора Српске напредне странке и градоначелник Зајечара, Велимир Огњеновић, пренео је Саши Мирковићу, бившем посланику Српске напредне странке, претње “да је мета” и поручио му да се чува.

Огњеновић је у телефонском разговору поручио Мирковићу “да је мета” због изјава које износи у јавност.

– Изјаве твоје. Када виде ове изјаве твоје што излазе, ови побесне одмах, поручио је Огњеновић Мирковићу.

Он још наводи да се “плаши за Мирковића”.

– Плашим се за тебе. Могу сада поштено да ти кажем. Плашим се. Ето, најискреније ти то кажем, додао је Огњеновић.

Поручио је још да се брине због тога што неки људи из Српске напредне странке желе од Мирковића да направе “отирач”. На Мирковићево питање у ком смислу “отирач”, Огњеновић одговара:

“Мислим на физички начин, брате. Ја ти ово кажем као брат. Ово су сада ветрови зајебани. ”

 

Мирковић за Телепромптер.рс каже да је Огњеновићев позив и “добронамерне савете” схватио као претњу од Вучића, наводећи да ово није први пут да му Вучић преко својих најближих сарадника прети ликвидацијом.

– Министарка Зорана ми је средином јануара послала поруку “да се само чувам” јер нисам пристао на то да за Вучића одрађујем прљаве послове. Сада добијам Вучићева упозорења од Огњеновића који је, иначе, врло близак сарадник Зорана Милојевића “Зеље”, Вучићевог криминалца са Косова, рекао је Мирковић за Телепромптер.рс.

Он још додаје да “о Вучићу, његовој камарили и њиховом криминалу” зна много и да је због тога Вучићева мета број један.

– Знам много тога о Вучићевом криминалу. Знам и како се деле огромне количине државног новац из виле ‘Бокељка’. Ево, ја позивам специјалног тужиоца да ме позове на саслушање како би се отпочела истрага о Вучићевом криминалу. Све ћу рећи, само чекам позив тужиоца. Вучић се плаши моје председничке кандидатуре. Плаши се да ћу добити медијски простор и да ћу открити његов криминал и његове везе са озбиљним криминалцима, наводи Митрковић.

Пита се због чега међународне институције игноришу стање у Србији.

– Позивам међународну заједницу да се укључи у ово што се дешава у Србији. Да се разоткрије шта се ради у Србији. Постоји опасност да је можда већ касно. Неоправдана хапшења политичких противника се већ раде сваки дан. Сад још фали да почну да нас убијају као зечеве у сред Европе. Не могу просто да верујем да ЕУ, Русија и САД ћуте о томе, закључује Мирковић.

 

(teleprompter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар