Почетна » ЦВЕЈИЋ: АКТУЕЛНА ВЛАСТ ЈЕ ДОВЕЛА ДО ПОТПУНЕ ЕРОЗИЈЕ МОРАЛА

ЦВЕЈИЋ: АКТУЕЛНА ВЛАСТ ЈЕ ДОВЕЛА ДО ПОТПУНЕ ЕРОЗИЈЕ МОРАЛА

Саопштење за јавност

од Жиг Инфо
0 коментар

Потпредседник покрета СРЦЕ проф. др Слободан Цвејић гостујући на телевизији Н1 коментарисао је снимање спота у ОШ у коме је учествовао Кристијан Голубовић.

Професор Цвејић је рекао да су потребни што јаснији правилници о комерцијалној употреби школског простора од стране Министарства и да сада можемо да причамо само о контроли штете која је тим чином већ начињена. Данас се сви перу од тог догађаја, а треба утврдити ко сноси одговорност.

По његовим речима ово је добар пример који показује како смо запустили школство и друге институције. Подсетио је да је као члан РЕМ тражио да се укине ријалити програм у коме је Голубовић отворено претио смрћу учесници. Када то није учињено послата је порука да је такво понашање у реду и ово што се десило у школи је један резултат тог немара.

Цвејић додаје да од кад имамо ову коалицију на власти „имамо потпуну ерозију морала и ово је пример тога“.

Председник државе се у својим наступима понаша као вођа хулигана са навијачке трибине. Актуелној власти одговара тотална конфузија у систему вредности јер онда они могу да раде шта хоће, јер је све нормално.

Школа треба да буде последњи бедем у одбрани моралних вредности у друштву. Негде се мора повући црта, а код нас је Министарство оставило школе изложеним да трпе притиске са свих страна- закључио је Цвејић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар