Почетна » ЦВЕЈИЋ: РЕМ СВЕСНО КРШИ ЗАКОН

ЦВЕЈИЋ: РЕМ СВЕСНО КРШИ ЗАКОН

од Други Пишу
0 коментар

Потпредседник покрета СРЦЕ и бивши члан РЕМ-а Слободан Цвејић, на телевизији Н1 коментаришући наводе РЕМ-а који се позива на Закон о управном поступку, по коме не постоји рок за доделу пете фреквенције, каже да то није тачно те да је рок истекао пре два дана. Они “ траже обланду како би оправдали кршење закона“, као што то раде и новинари Информера, Хаппy-а и Пинк-а, каже Цвејић и додаје да се на факултетима учи професионалним узусима и како извештавати објективно, а ови користе своја знања како би манипулисали и вршили пропаганду. Своја знања користе да изврдавају примену закона.

Бивши члан Цвејић има разумевања за колеге из РЕМ-а рекавши да они имају доста посла пошто сада одлучују и о радио станицама, али каже, њихове плате су ипак велике, око 1.500 евра, па нека се протруде уместо да развлаче и замајавају јавност.

Међутим овој власти је манир, ако је ишта дигло главу, они га потопе до краја. Правилник о понашању претворили су у ПРЕПОРУКЕ, што је омогућило овакву присутност Вучића на телевизијама. Медији су главна полуга ове власти, циљ је да се потисне СББ и телевизије Нова и Н1, јер неки који не гледају те медијске куће, не знају ни за Јовањицу ни за Александра Обрадовића и живе у медијском мраку који одговара овом режиму.

Интересантно је да остале телевизије попут Коперникуса, БК, Курира.. нико није реаговао што се не поштује рок за доделу фреквенције. Очито пристају на оваква правила игре, рекао је бивши члан РЕМ-а и потпредседник покрета СРЦЕ, проф. Слободан Цвејић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар