Почетна » ЦВЕЈИЋ: ШТРАЈК САВЕТА РЕМ ЈЕ ЈЕФТИНА КОПИЈА САМОЗАТАМЊИВАЊА

ЦВЕЈИЋ: ШТРАЈК САВЕТА РЕМ ЈЕ ЈЕФТИНА КОПИЈА САМОЗАТАМЊИВАЊА

од Други Пишу
0 коментар

Људи који чине већину у Скупштини креирају јавно мнење преко медија. Они се на један начин понашају када су камере укључене а другачије када нису и то је увежбана представа.На тај начин скрећу друштвени дијалог са важнијих тема, рекао је Слободан Цвејић,потпредседник покрета Срце, током гостовања на Новој С. Нагласио је да медији са националном фреквенцијом афирмишу једну политичку опцију и културу ријалитија, коју негују Хеппу тв и Пинк, пласирају и у Скупштини.

Затамњен екран на Новој С и Н1 телевизији коментарише као пун погодак и каже да је било позитивних коментара и у европским земљама на ту одлуку. За штрајк у РЕМ-у Цвејић, који је и сам био члан тог регулаторног тела, каже да је дискутабилан, јер већина чланова Савета, или сви они, раде по уговору о делу и немају парво на штрајк, а ако је то штрајк запослених по службама, онда би требало да они своје захтеве упуте Савету који им је послодавац, а овде се, очито, не ради о томе. Овај „штрајк“ Савета РЕМ-а је само јефтина копија ”самозатавмњивања” које су претходног дана урадиле Н1 и Нова С. Цвејић, при том, осуђује претње упућене члану Савета РЕМ-а.

 

Што се тиче доделе лиценце за пету националну фреквенцију, Цвејић верује да ће је добити нека телевизија која је “ближа уздама власти”, а не Нова С, јер би додела националне фреквенције телевизији која нуди потпуно другачију слику власти и слику Србије за СНС била превелики ризик.

Можда ти се свиди

Оставите коментар