Почетна » Цвејић: За смену режима СНС-а и даље је потребна борба свих демократски оријентисаних снага

Цвејић: За смену режима СНС-а и даље је потребна борба свих демократски оријентисаних снага

од Жиг Инфо
0 коментар

Народни посланик и потпредседник Србија центра проф. др Слободан Цвејић изјавио је да режим СНС-а, са оволико тоталитарних одлика, може бити смењен само тоталном борбом свих демократски оријентисаних снага у друштву.

Он се осврнуо на изјаву председника Нове демократске странке Србије Милоша Јовановића да га “не занима сарадња са опозицијом” рекавши да може да разуме резигнираност Милоша Јовановића због изласка на изборе дела некадашње коалиције Србија против насиља.

“Сада је јасно колико је велико постигнуће ПроГласа било да окупи и десно и лево и централно крило опозиције око јединственог споразума, назовимо га Услови пре избора. Свако ко верује да његова идеолошка опција може да привуче половину бирачког тела + 1 глас је политичка наивчина. Не верујем да било која странка без медијске манипулације и директне крађе може да освоји ни трећину бирачког тела, укључујући витезове из СНС-а”, рекао је Цвејић за Данас.

„Чим се поново јави глад, након што сваримо ово мало изборних мрвица, ваља нам свима спремати следећи политички залогај. И верујем да у том смислу и НДСС и ми из осталих странака из несуђене коалиције треба да држимо макар одшкринута врата за будуће договоре. Да ли предизборне, или постизборне, или можда протестне, остаје да видимо“,закључио је Цвејић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар