Почетна » Да ли ће бити локалних избора у Гроцкој у марту 2023.?

Да ли ће бити локалних избора у Гроцкој у марту 2023.?

Повереник се за њих спрема

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Судећи по веома учесталим састанцима напредњака у Гроцкој, као и по ономе што се на њима износи, локални избори у Гроцкој требало би да се одрже у марту 2023. године. Исти датум се спомиње и за изборе у Београду.

Наиме, нови СНС повереник за Гроцку, Андрија Чупковић већ пар пута је  на разноразним партијским састанцима истакао да ће избори у Гроцкој бити када и градски, као и да се очекују у марту следеће године.

У општинском одбору, односно повереништву Гроцке, код напредњака је опште расуло. Нови повереник покушава да тренира строгоћу над онима који су преживели строжије од њега. Посвађани су још посвађанији, а и оно мало њих који су могли или хтели нешто и да ураде, како кажу наши извори, одустали су од даљих активности.

  • Нови повереник стално прича како зна шта се у Гроцкој покрало, шта се све обећало, али ипак све то треба да се заборави и настави даље. Замислите да вам на врата дође исти онај који вас је већ слагао и сада вам поново нешто обећа, али, ето сада обећава са новим повереником. Јако чудан приступ је то, наводе нам извори из СНС Гроцка.

И ако буде избора, које повереник Чупковић наводи, одбор напредњака у Гроцкој на њих ће изаћи без, још одавно најављених смена. Временски период за смене и одлазак на изборе је кратак. Грочани ће и даље слушати обећања оних што су их безброј пута изрекли. Ритопек ће и даље бити село на води без воде, Калуђерица са „натпутном канализацијом“, а на југу проблеми са откупом воћа или инфраструктуром.. . Страначки врх и даље ће гледати хладнокрвно на понашање локалног одбора, за којег кажу да је можда бивши председник Драгољуб Симоновић и отишао из њега, али није из карактера већине. Због тога и даље ће имати разноразна „пребијања“, као што је недавно, на примеру,  било од стране шефа обезбеђења у ГО Гроцка. Такође, поновним нереаговањем на такве озбиљне ситуације,  може доћи до неког новог пожара. Пожара којег СНС сигурно неће моћи угасити.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар