Почетна » Снимком из Бусија, Дилберовић у трци за повереника напредњака у Гроцкој?

Снимком из Бусија, Дилберовић у трци за повереника напредњака у Гроцкој?

од admin
0 коментар

 Према информацијама Жиг инфа, већник Стефан Дилберовић и шеф одборничке групе Миленко Буквић, уснимили су заменика председника ГО Гроцка, Дејана Влашковића како се креће у супротном смеру од бине са које ће говорити Александар Вучић. Тај снимак, уместо на вибер групи у којој се не налази Влашковић, грешком је завршила у другој- оној у којој се сви налазе. Порука која је пратила снимак била је јасна и прецизна, требала је Влашковића да прикаже као неког ко је са скупа побегао и као такав не заслужује да буде у странци.

Наши извори наводе да , када  су Стефан Дилберовић и Миленко Буквић приметили да је снимак отишао на јавну групу,  убрзо обрисан, али је  Влашковић који је видео снимак, наводно, бурно реаговао.

У смиривању страсти, као и увек нашао се председник ГО Гроцка, Драган Пантелић. Као и раније Коштуница, Пантелић је о свему необавештен па тако и ту поруку није видео на групи. Правдао је Дилберовића и Буквића да они нису то, вероватно, тако мислили.

Ово није први пут да Пантелић брани Дилберовића, Буквића или Рајковића. Пре него је постао заменик председника ГО Гроцка, овај тројац пласирао је причу да је Влашковић главни нарко дилер у Гроцкој. Поред тога, Влашковић, према њиховој причи, финансирао је и Жиг инфо, те због тога се такве информације не пласирају. Пропаганда је била у тој мери, да је већник Александар Рајковић  лично позивао људе са територије ГО Гроцка и пласирао такве информације. Када је Жиг инфо снимио један такав разговор већника Рајковића, његово правдање пред председником Гроцке, Драганом Пантелићем је било да је такве информације добио од Дилберовића и Буквића. Претходно, док није сазнао да постоји снимак, Рајковић је све негирао.

Сутрадан се Рајковић извињавао Влашковићу пред Пантелићем који га је и тада „сачувао“, односно аболирао одговорности. Због чега председник Гроцке такве потезе чини, тешко је знати. Упућени кажу да ни сам Пантелић не би знао да одговори на такво питање.

Снимак који је направљен у Бусијама, требао је да компромитује Дејана Влашковића, односно да уздигне и ојача Дилберовића како би имао што веће шансе да постане нови повереник напредњака у Гроцкој и евентуално, касније,  председник овог одбора. Наши извори наводе да Пантелић, а посебно Рајковић нема високо рангирање код напредњака, те је Дилберовић ту видео шансу за себе.

Такво понашање не треба да чуди јер, подсетимо се, у снимку који смо раније објавили чули смо Стефана Дилберовића у расправи око доделе новца из буџета ГО Гроцка предузећу „Еко Гроцка“. Стефан Дилберовић указује да је он „јачи играч“ и од тадашње председнице ГО Гроцка и да, што се тиче новца, апсолутно он мора бити обавештен, а не неко други. Јер, како каже Дилберовић, он је тај који ће кроз договор испеглати да новац легне на рачун предузећа. Није важно како, али ће лећи каже Дилберовић. Такође, чули смо и како Дилберовић укорава једног од директора и прети му отказом, због тога што није обавештен о свему.

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар