Почетна » Да ли опозиција у Гроцкој треба да делује агресивније?

Да ли опозиција у Гроцкој треба да делује агресивније?

од admin
0 коментар

 

Архива 2019.

Напредњаци у Гроцкој су тада  добили повереништво, и до данас грочански одбор није формиран. Турбуленција и кланови у СНС Гроцка су можда и највећи у целој Србији, што се ове странке тиче. Све то није довољно, изгледа, да се опозиција у Гроцкој покрене и заузме агресивнију кампању.

Има и позитивних случајева за опозицију. Скуп у Заклопачи који је одржан првенствено на захтев мештана је, према оцени јавности, нешто што може допринети бољем позиционирању опозиције.

Фебруар 2022, Архива Жиг инфа

С друге стране, скуп у Гроцкој је, како кажу, благо разочарао локалне мештане.

„Добро је што има помака и што се окупљамо на оваквим трибинама, али у Гроцкој је ипак требао да дође и Владета Јанковић (кандидат за градоначелника). Овако, биће да је Гроцка задња рупа на свирали“, овакво мишљење имала је већина саговорника Жиг инфа са којима смо причали на тему опозиције у Гроцкој.

Утисак је да су се и видео снимци са различитим темама који су радили опозиционе странке утихнули. Нема више ни подсећања шта је обећано, а шта није урађено и сличних тема. Благу предност у оваквој промоцији имају Заветници који своју кампању фокусирају да из ГО Гроцка, односно Калуђерице постоји и председнички кандидат из њихове странке.

До избора је остало још двадесет и три дана. Ко зна, можда се до тада опозиција у Гроцкој подигне из учмалости и покрене гласачко тело које им је неопходно како би освојили што већи проценат гласова. За сада се то не назире, док њихова конкуренција- напредњаци, у Гроцкој  преузели су доминацију и у снимању кратких видео прилога са јасним порукама. 

DUGME DONIRAJ LINK

Бонус видео: Анкета- годину дана од власти у Гроцкој:

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација

Можда ти се свиди

Оставите коментар