Почетна » Да ли овај промо спот указује да у Гроцкој на чело СНС-а долази до промена?

Да ли овај промо спот указује да у Гроцкој на чело СНС-а долази до промена?

Рајковић у првом плану

од Жељко Маторчевић
0 коментар

На инстаграм профилу СНС-а, изашао је промо спот у којем председници београдских општина, њихови заменици и представници су, како наводе, „поделили су само део њихових достигнућа, на које су изузетно поносни“.

У приказаном споту је приказано оно што је већ виђено у кампањи СНС-а. Има и оних који сматрају да је спот доста лошији од претходних, односно да СНС више нема шта ни да понуди изневереним гласачима.
Међутим, оно што је овај спот указао јесте да испред ГО Гроцка као „говорник“ постављен је већник Александар Рајковић.

Иначе, већ дуже време се међу грочанским напредњацима спекулише да актуелни председник локалног одбора и ГО Гроцка неће бити на листи за одборнике на следећим изборима, односно неће бити први на тој листи.

Александар Рајковић је неко, према речима наших извора, ко је у последње време изузетно побољшао котирање код напредњака како на републичком, тако и на градском нивоу.

  • Ако неко може да вам заврши нешто по општини, то вам је сигурно Рајковић, наводи наш извор и додаје да се тај глас надалеко проширио.

И остали чланови напредњака са којима смо разговарали потврђују да је актуелном председнику Драгану Пантелићу време истекло, односно да њега у странци више нико не жели. Ипак, како додају наши извори, на врху странке је коначна одлука а не треба заборавити да је Пантелић до сада избегао више политичких смакнућа.

Остаје само питање како ће се Александар Рајковић замерити дојучерашњем политичком гуруу Пантелићу. Рајковић је познат да је био Пантелићева десна рука, што председник Гроцке то није ни крио. Због тога је Рајковић добио епитет да је Пантелићев посинак. Врло често је Рајковић знао да буде трбухозборац Пантелићу, односно да верно препричава његове ставове и мишљења.

Ипак као и у стварном животу, и у овом политичком је изгледа дошло до сукоба оца и сина, односно Рајковића и Пантелића. Пантелић неће опростити Рајковићу његов успон. С друге стране остаје питање да ли политички син није сувише везан за политичког оца, па ипак ће се страсти између Рајковића и Пантелића искристализовати и смирити. Оно што је постало и више него очигледно, Рајковић више није Пантелићев трбухозборац и врло често обавља послове у странци, без Пантелићевог знања.

Ванредни или редовни, свеједно, избори су пред нама. Листа одборника напредњака у Гроцкој показаће ко ће бити први на листи и да ли је Пантелићева политичка каријера завршена.

Погледајте спот СНС-а:

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели СНС Београд (@beograd_sns)

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар