Почетна » ДА НИЈЕ ТРУДНИЧКА МАФИЈА? Вучић: Нека организација гура причу о нападу на труднице

ДА НИЈЕ ТРУДНИЧКА МАФИЈА? Вучић: Нека организација гура причу о нападу на труднице

од admin
0 коментар

Премијер Србије Александар Вучић већ четврти дан очејнички покушава да демантује напад на труднице и мајке, иако постоји снимак на ком се чује како чини баш то.

15.10.2016

“Није их срамота да фалсификују моје речи. Рекао сам да овакви као ја, који могу коњу реп да ишчупају, приме социјалну помоћ, пријаве прво дете, па друго дете и тако добију плате.”

17.10.2016

“Да појасним шта сам рекао. Рекао сам да способни људи, овакви као ја, од 100 и нешто кила, добијају социјалну помоћ, дечји додатак за децу и тако месечно примају 21.000–22.000 динара и ти људи више немају мотива да раде за минималну зараду.”

18.10.2016 (СНС)

– Његова изјава је била да сви они који су радно способни, а примају социјалну помоћ треба да помогну својој држави, граду и општини тако што би се друштвено и радно укључили. Сви који покушавају да злоуптребе изјаву премијера зсу лонамерни и то раде врло неинтелигенто”.

19.10.2016

“Дакле, потпуно су измислили то. Повезали су два дела мојих изјава, које су биле раздвојене неких десет минута у мојим одгворима. Говорио сам о људима који могу “коњу реп да ишчупају”, попут мене. Себе сам узео за пример, не неког другог, већ себе као пример. Говорио сам о тим људима којима дајете одређена примања, а када их позовемо једном годишње да очисте снег или лишће, они то неће да ураде. Ово је организована хајка.”

 

Непогрешиви Вучић данас је рекао да постоји могућност да у току дана погрешки пет или десет пута, али да му прича око напада на труднице личи на организовану хајку.

– Видите да иза свега стоји нека организација, макар она била на потпуно погрешним или лажним ногама постављена, онда схватите да је то политичка хајка и да се ради о покушају да ме изједначе са Доналдом Трампом, иако ниједну ружну реч нисам рекао, рекао је Вучић.

Иначе, Трамп је познат по бројним вербалним и сексуалним нападима на жене. Од напада се брани на исти начин као и Вучић – то су све лажи, нека организација стоји иза тога.

 

(teleprmpter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар