Почетна » Да нису из фундуса? Вучић „прошетао“ патике које коштају као пола његове плате

Да нису из фундуса? Вучић „прошетао“ патике које коштају као пола његове плате

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић обишао је јуче представљање новог електромоторног брзог воза „Соко“, који је дизајнирала и произвела кинеска компанија ЦРРЦ Чангчун, по мери за железничке пруге у Србији и Мађарској. Ипак, већу пажњу грађана привукле су патике које је носио том приликом. Како су приметили корисници друштвених мрежа, председникове патике коштају више од 100.000 динара. С обзиром на то да ове патике коштају као пола Вучићеве председничке плате, намеће се питање како је успео да приушти њих, али и друге луксузне комаде.

Преседник Србије познат је, према сопственим тврдњама, као страствени љубитељ моде из фундуса, па стога није реткост видети га у џемперима од по неколико стотина евра, скупоценим сакоима и ципелама.

На јучерашњем престављању кинеског брзог воза, Вучић се појавио у патикама које делују исто као модел марке „Зегна“, чија цена варира од 101.000 до 110.000 динара, у зависности од продавнице.

 

Да ли је заиста председник пазарио ове патике или су и оне део фундуса у ком се налазе „јефтини“ комади гардеробе, зна само он.

Чињеница је, међутим, да ово није први пут да се председник, чија је плата званично око 200.000 динара, појављује у атрактивним и скупим комадима гардеробе.

 

Тако се почетком 2023. на конференцији за медије Вучић појавио у ципелама које нису промакле корисницима друштвених мрежа, који су их пронашли по цени од чак 1.860 евра. Остало је упамћено и то што се Вучић на једном јавном наступу појавио у јакни идентичној оној марке „Лоро Пиана“, која је у тренутку кад ју је носио коштала најмање 2.500 долара

Сакои у којима се Вучић појављује коштају и више од 5.000 долара.

И за оне „свакодневне“ обавезе Вучић воли скупо да се обуче. Тако се председник једном шетао Београдом на води, а за ту прилику обукао је „Аберцромбие анд Фитцх“ комплет од око 160 долара.

Вучићева сарадница воли скупе ташне
Да не воли само Вучић да се обуче скупо, већ и његови најближи сарадници, најбоље показује пример његове саветнице за медије Сузане Васиљевић, која се у јавности често појављује носећи луксузне ташне.

На Самиту лидера Западног Балкана у Котору, Васиљевићева је носила „Целине“ ташну од телеће коже чија је цена на званичном сајту 4.950 долара. Поред ове, Васиљевић има још ташни познатих светских брендова, које такође коштају по неколико хиљада евра.

Foto:Antonio Ahel/ATAImages; printscreen/zegna.com

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар