Почетна » Дачић: Са колико се грађана рукујете толико гласова ћете да добијете

Дачић: Са колико се грађана рукујете толико гласова ћете да добијете

од Други Пишу
0 коментар

Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић позвао је функционере и активисте изборне листе око СПС да „иду у народ“ и разговарају с грађанима. Председник Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић Палма изјавио је да ће нови премијер после избора 17. децембра бити лидер социјалиста и коалициони партнер ЈС, Ивица Дачић.

Дачић је на предизборном скупу коалиције око СПС у Смедереву оценио да такав однос према грађанима не сме да се ограничи на кампању.

„Идите у народ, они нас чекају. Поздравите се с народом, покажите поштовање. Са колико се грађана рукујете, толико гласова ћете да добијете“, рекао је Дачић а пренела СПС.

Марковић је на предизборном скупу коалиције СПС-ЈС-Зелени Србије у Врању оценио да ће избор Дачића за премијера значити „још већу стабилност, сигурност, мир и бољу будућност“.

„Србију ће водити добитна комбинација, Александар Вучић председник Србије и Ивица Дачић председник Владе Србије. То је као да у истом тиму играју Роналдо и Меси. Коалиција СПС-Јединствена Србија-Зелени Србије је тим домаћина, нас политички програм су наши резултати. Ми не погадјамо ни стативе ни пречке, ми дајемо голове и зато ће Дачић бити нови премијер Србије“, навео је Марковић, а пренела ЈС.

Фото Н1

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар