Почетна » „Данас Косово, сутра Војводина“: У Новом Саду протест групе десничарских странака и покрета, почела шетња ка Влади Војводине

„Данас Косово, сутра Војводина“: У Новом Саду протест групе десничарских странака и покрета, почела шетња ка Влади Војводине

Велико национално окупљање у Новом Саду најављено је порукама

од Други Пишу
0 коментар

На Позоришном тргу у Новом Саду у 18 сати је почео протест групе десничарских странака и покрета који се противе споразуму између Београда и Приштине. Окупљени су кренули у шетњу ка влади Војводине, где ће бити упућена порука режиму.

Репортери Н1 јављају да су раширени велики транспаренти „Данас Косово, сутра Војводина“ и „Вучићу, оставка и избори“.

Сличне скупове ове странке су организовале у Београду и другим градовима Србије, а главна тема је противљење споразуму између Београда и Приштине.

Велико национално окупљање у Новом Саду“ најављено је порукама „Не капитулацији“, „За Косово и Метохију у саставу Србије“, „Не француско-немачком ултиматуму“, „Вучићу, оставка“.

На окупљање су позвали Двери, Покрет обнове Краљевине Србије, Заветници, Нова Демократска странка Србије, али и разне десничарске организације. Најављено је да ће говорити лидер Двери Бошко Обрадовић, као и председници Нове Демократске странке Србије и Покрета обнове Краљевине Србије Милош Јовановић и Војислав Михаиловић.

 

Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар