Почетна » Делегација Народне странке у Бањалуци на обележевању Дана Републике Српске

Делегација Народне странке у Бањалуци на обележевању Дана Републике Српске

од Други Пишу
0 коментар

Делегација је Народне странке данас је поводом 9. јануара, Дана Републике Српске, положила венце на Споменик палим борцима на гробљу Свети Пантелија у Бањалуци за више од 23.000 погинулих бораца Војске Републике Српске.

Делегацију чине посланик и генерални секретар Народне странке Стефан Јовановић, председник Правног савета Народне странке Сободан Доклестић и интернационални секретар Александар Љубомировић.

Јовановић је у име Народне странке честитао грађанима Републике Српске 9. јануар, Дан Републике Српске, и крсну славу Светог првомученика и архиђакона Стефана.

„Република Српска је темељ, као и једина гаранција опстанка и будућности српског народа западно од Дрине, а данашњи дан прилика да још једном искажемо јединство нашег народа“, рекао је Јовановић.

На овај дан одајемо почаст свима који су своје животе уткали у њено настајање, због чега смо им вечно захвални. Српски народ је за Народну странку један и недељив, без обзира где живи, додао је Јовановић.

„У периоду који је пред нама бићемо суочени са бројним изазовима и опасностима, које се могу превазићи искључиво узајамном солидарношћу и јединством“, рекао је Јовановић.

Србија ће увек бити поуздани ослонац Републике Српске, зарад опстанка целог нашег народа, остваривања економског напретка, и очувања мира и стабилности у региону, истакао је посланик и генерални секретар Народне странке.

Можда ти се свиди

Оставите коментар