Почетна » „Дели као да је туђе“: Чувена СПС инфуленсерка позната по „православним катодним цевима“ поклања људима по 5.000 динара

„Дели као да је туђе“: Чувена СПС инфуленсерка позната по „православним катодним цевима“ поклања људима по 5.000 динара

од Други Пишу
0 коментар

Након градоначелника Јагодине, Драгана Марковића Палме, улогу спасиоца који пресреће људе на улици и дели им новац, сада је преузела Ана Гроздановић из СПС-а. Она је заједно са активистима из редова ове странке 100 грађана изненадила са по 5.000 динара, а шаком и капом делили су се и привесци, блокчићи и оловке.

У објави коју је поделила на инстаграму види се Ану Гроздановић како прилази људима на улици и даје им коверте.

„Захвалила бих се драгим пријатељима који су увек ту да подрже сваки мој предлог и финансирају, као и ову акцију. Јуче сам са омладином СПС-а изненадила 100 грађана са 5000 динара, блокчићем, оловком и привеском. За мене ће функција увек бити – хумана идеја. И ниједна акција иза које ја стојим неће бити подељена нашим сигурним гласачима, већ народу који је у том тренутку на улици“, написала је она.

Ова њена изјава није промакла ни корисницима на тивтеру, па су се заређали коментари:

„Дели као да је туђе…“, гласио је један од коментара.

„Хеликоптер мани без хеликоптера“, био је још један од коментара.

Иначе, ова политичарка из редова СПС-а, својевремено је предлагала да се сваки негативан коментар о лику и делу председника Србије Александра Вучића кажњава затвором.

 

Бог и катодне цеви
На скупу одбора СПС у Нишу Гроздановић је одржала говор у ком је, између осталог, навела да су “ хришћани правили катодне и радио цеви” и да народ треба да се радује јер ће “само у једној секунди велика светлост с неба да се појави” због које ће људи помислити да је у току нуклеарни рат.

Foto: Printscreen Instagram/anagrozdanovicc

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар