Почетна » Десничар се на Хепију хвалио како су разбијали протесте “србомрзаца”

Десничар се на Хепију хвалио како су разбијали протесте “србомрзаца”

од Други Пишу
0 коментар

Вођа Конзервативног покрета Наши Иван Ивановић, у пратњи припадника покрета, гостовао је у јутарњем програму на ТВ Хаппy, где је говорио о својим активностима.

Водитељ јутарњег програма на ТВ Хаппy Миломир Марић је Ивановића представио као некога ко је правио спискове “националних издајника” и ко је “разбијао скупове србомрзаца”.

На то је Ивановић самопохвално додао: “Ми смо гасили Пешчаник”.

У Ивановићевој пратњи била су два млађа мушкарца обучена у црне мајице са знаком покрета којем припадају. Марић је казао да су то телохранитељи без којих вођа Наших није хтео да уђе у студио.

“Ситуација је сада максимално озбиљна. Од појединаца баш ових што се боре против насиља стизале су поруке како ме треба обесити, како ме треба убити, како ме треба заклати. Они сте како боре против насиља. Пошто се они на тај начин боре против насиља обезбеђење је ту и то је то”, рекао је Ивановић.

Водитељ Хепија је о Ивановићу причао и као о некоме ко је био на специјалним обукама у Подмосковљу у Русији, на шта је његов гост додао да је сада обојена револуција у Србији немогућа.

Говорећи о протестима против насиља, Ивановић је рекао да је план да се оживи обојена револуција у Србији, а да опозиција машта како ће на крилима 5. октобра доћи на власт.

„Добро што постоји велики број патриотских организација које то знају“, рекао је Ивановић.

Конзервативни покрет Наши последњих месеци плакатима води хајку против политичких противника и опозиционих политичких лидера, као и против телевизија Н1 и Нова С.

Foto Printscreen/ TV Happy

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар