Почетна » “Дете сам склонио, из СНС ми прете протеривањем из Србије”

“Дете сам склонио, из СНС ми прете протеривањем из Србије”

од admin
0 коментар

 “После текста који је код вас објављен, они су ми рекли да ми нико не верује јер нисам објавио пресуде. Председник општине Мирко Михајловић уз помоћ Љубе Вучковића из Београда, запретили су ми да не излазим из куће, да не користим мобилни телефон, друштвене мреже, поручујући да ће да ме протерају из Србије, јер у Александровцу може да живи само онај коме они кажу”, наводи Недовић.

Према Недовићевим речима, Михајловић користи свој утицај и да утиче на рад полицијске станице у Александровцу, те да се због тога он не осећа безбедно.

“Дете сам склонио, а жена је узела одмор јер не сме да одлази на посао. Живимо у паничном страху. Вучковић се позвао на познанства са директором БИА Братиславом Гашићем и министрима из Владе Србије. Овим путем молим надлежне органе да ми дају потврду ако не могу да ми гарантују безбедност, како бисмо затражили негде азил и сачували своје главе”, навео је Недовић и додаје да грађевинску дозволу локална власт не жели да му да све док заузврат не добије обећане апартмане.

Председник општине: Никад се у животу нисам чуо са Недовићем

Председник општине Александровац Мирко Михајловић, одбацио је Недовићеве тврдње да му је претио и забранио излазак из куће, уз напомену да никада имао контакт са њим.

“Он мене никад није звао, нити сам икада седео са њим у друштву. Стварно не знам какав он проблем има са мном. Немам никакве везе са тим човеком, не знам за шта ме оптужује, али ће свакако имати прилику све судски да докаже пошто смо ми њега тужили”, навео је Михајловић, одбацујући раније Недовићеве наводе да је тамошња власт тражила од Недовића апартмане за грађевинску дозволу.

“Први пут сам за то чуо оног момента кад сам прочитао тај текст код вас на порталу. Нисам био упознат са случајем, нити сам знао да тај човек има било какав проблем. Стварно не знам шта је са тим човеком. Волео бих да достави неки доказ кад смо се чули, са ког броја и о чему смо разговарали. Ја стојим на располагању сваком суду, не бежим нигде, али сам стварно изненађен његовим тврдњама. Ја сам њега тужио приватно и пријавио за претњу насиљем, јер је он претио мом возачу да ће да нам пребије ноге и да ће да на унакази”, наводи Михајловић и наглашава да његову имовину може свако да провери.

Вучковић: Бежи бре тамо

Због навода да је претио Недовићу, портал Нова.рс покушао је да ступи у контакт и са Љубом Вучковићем, који међутим није желео да даје изјаве за наш портал.

“Хајде бре не фолирајте се, бежи бре тамо”, одговорио је он на наше питање да ли је тачно да је упућивао претње Недовићу. На наше поновне покушаје да се чујемо како би добили коментар, Вучковић нам поручио да га не узнемиравамо.

Подсетимо, привредник из Александровца Милоје Недовић, тврди да већ два месеца трпи притиске од представника општинске власти тог места, из редова Српске напредне странке, који му траже два апартмана на поклон како би инвеститор којег заступа добио грађевинску дозволу. Према његовим речима, напредњаци који имају власт у Александровцу, позвали су га на састанак пре четири месеца и понудили му договор око грађевинске дозволе.

“Заступао сам инвеститора, Швајцарца, који има објекат у строгом центру града. Купио је хотел ‘Грозд’ и реновирао га, али је проблем настао оног момента кад је затражио надоградњу на тај објекат. Затражио је грађевинску дозволу још 2014. године”, рекао је Недовић почетком августа за наш портал.

Војислав Милованчевић   Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар