Почетна » Девојчица Јасмина Сакраџија (13) из Бачке Тополе нестала је јуче по изласку из школе и од тада јој се губи сваки траг. На себи је имала розе патике, сиве фармерке и наранџасту јакну.

Девојчица Јасмина Сакраџија (13) из Бачке Тополе нестала је јуче по изласку из школе и од тада јој се губи сваки траг. На себи је имала розе патике, сиве фармерке и наранџасту јакну.

од Други Пишу
0 коментар

Председник Новог лица Србије, посланик, Милош Парандиловић изјавио је да посланици власти, на заседању Скупштине, нису смели да јавно гласају против опозиционог предлога закона да се забрани рударење литијума, како Србија не би чула ко је стао уз „неоколонијалисте“ и ко донира плодне долине компанији „Рио Тинто“.

„Морамо да се пробудимо коначно и зауставимо ово растакање Србије док не буде касно“, поручио је Парандиловић, у писаној изјави, наводећи да власт поступа упркос мишљену независних стручњака о негативним последицама ископавања литијума и бора.

Како је навео, властима смета стручно мишљење, па ових дана измишља и креира неке своје стручњаке који су одушевљени доласком „Рио Тинта“ у Србију.

Miloš Parandilović Foto:FoNet/Milica Vučković

Бета/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар