Почетна » БРУКА! Полицајац који баца жене на ауто-путу комесар за БЕЗБЕДНОСТ Рукометног савеза

БРУКА! Полицајац који баца жене на ауто-путу комесар за БЕЗБЕДНОСТ Рукометног савеза

од admin
0 коментар

 

Уместо да су му сви грађани исти, овај официр Вулинове полиције је бацао жене преко банкине, а на мушкарце је насртао. Да зло буде веће, реч је о комесару за безбедност Рукометног савеза Србије и човеку који би требако да штити на хиљаде жена, девојака и девојчица, које се бави овим спортом у Србији.

Уместо да чува јавни ред и мир, помахнитали мајор Крстић је заузео једну страну, бацајући неистомишљенике у страну, па шта онда очекивати од њега у Рукометном савезу, спорту којим се Србија некад поносила.

За све функције које обавља, вероватно може да захвали свом шефу Александру Вулину, који ће бити и те како поносан када види како његов послушник отима женама телефоне, избацује их из стана, пребацује преко ограде на ауто-путу, и „пакује“ их у „марицу“.

Милена Делић прва жена председник Рукометног савеза ФОТО: РСС

Можда је Крстић заборавио да је предедник Рукометног савеза Србије, такође, жена, Милена Делић,некада наша истакнута репрезентативка.

После свега, она би морала да најури свог комесара за безбедност јер понашањем и манирима не заслужује, не само да штити рукометашице, већ да носи униформу полицајца.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар