Почетна » Директори школа на Новом Београду добили инструкције за митинг СНС

Директори школа на Новом Београду добили инструкције за митинг СНС

од Други Пишу
0 коментар

Савет за образовање Општинског одбора Нови Београд СНС позвао је данас директоре свих основних и средњих школа из те општине да на митинг 26. маја поведу по пет људи.

Како Н1 сазнаје, данас је у 13 часова у КЦ Студентски град, одржан састанак овог Савета, којем су присуствовали и директори свих основних и средњих школа на Новом Београду, а на којима су им упућени захтеви у вези са митингом 26. маја.

Наш извор, који је присуствовао састанку, наводи да је председник тог Савета Немања Ђукић председавао истим и да је од директора основних и средњих школа тражио да на митинг СНС поведу по пет људи.

„Савет је искључиво партијски, који служи за вршење притисака на директоре школа. Не само када је у питању овај митинг, већ свакодневно. Овога пута, тражено им је да поведу по пет људи, а сви који су били присутни данас, уписани су на списак“, каже наш извор.

Подсетимо, велики митинг Српске напредне странке, заказан је за следећи петак, 26. маја, а ово је само један од притисака на запослене у јавном сектору, с обзиром на то да су се и нашој редакцији, али и бројним невладиним организацијама, странкама и адвокатима, јавили грађани, који су тражили заштиту од уцена и одмазде.

foto n1

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар