Почетна » НАСТАВЉЕН СУКОБ НАПРЕДЊАКА У ГРОЦКОЈ Дојучерашњи сарадници сада пишу „петицију“ против Симоновића

НАСТАВЉЕН СУКОБ НАПРЕДЊАКА У ГРОЦКОЈ Дојучерашњи сарадници сада пишу „петицију“ против Симоновића

од admin
0 коментар

 Данас у току преподнева, према незваничним сазанањима Жиг Инфа, председница ГО Гроцка Живадинка Аврамовић добила је поруку да се „хитно јави у граду“. На том састанку у Београду за председницу ГО Гроцка, дугогодишњег Симоновићевог књиговођу, добиле су се инструкције шта са Симоновићевим предузећима који енормно узимају још увек новац из буџета ове приградске општине. Како кажу наши извори, Аврамовићка је добила наређење да ГО Гроцка прекине апсолутно сваку сарадњу и посао са Симоновићевим фирмама.

У међувремену, Стефан Дилберовић садашњи председник СГО Гроцка и Симоновићев миљеник покреће акцију „потписивање петиције“, односно скупљање потписа оних који се одричу Симоновића, као и његових претходних дела. Међу првим потписницима, веровали или не, су имена као што су Миленко Буквић, Владо Радовановић, Милош Бугарчић. За оне које не прате грочанске прилике, ред је да се укаже да су то све имена која су до, практично јуче били уз Симоновића и за њега обављали „прљаве радње“. Бугарчић се, рецимо, истицао као предводник малолетних јуришника СНС-а који су , наводно , дошли да подрже Симоновића када је он смењен са места председника ГО Гроца, такође му је и брат од тетке.

Према нашим сазнањима, Стефан Дилберовић и Владо Радовановић данас у возилу марке Шкода цео дан су обилазили одборнике како би ставили потпис на ту, такозвану, петицију. Оно што се мора рећи јесте да овакав вид петиције није стигао из врха СНС-а, већ сада бивши Симоновићеви миљеници покушавају да се додворе странци као и новом поверенику, како би остали на некој од позиција у наредном периоду.

Симоновић за то време, пак, обилази ГО Гроцку, председницу и остале своје кадрове, како ви спречио да се раскину уговори са његовим фирмама. Његов џип виђен је и вечерас испред зграде ГО Гроцка.

Занимљиво је да су недавно активисти СНС-а, наводно фарбали клупе и справе по паркићима у Гроцкој. За тај чин су злоупотребили и малолетну децу, али оно што је најбитније јесте чињеница да је тај посао фарбања мобилијера требао да припадне једној од Симоновићевих фирми и да му за то буде исплаћено око 5 милиона динара.

Подсетимо се, Жиг Инфо је у више наврата писао како Симоновић преко својих фирми извлачи паре из буџета а да за те послове ангажује „волонтере“ Српске напредне странке. На тај начин сав новац задржава а посао је ипак одрађен.

Време је да се подсетимо како су 15. јануара одборници СНС-а, као и чланови дали безусловну подршку Симоновићу у, како су рекли, „медијској хајци која се води против њега. Притом, када је запаљена кућа нашег новинара Јовановића, а за коју је осумњичен управо Симоновић, нико од њих није се дистанцирао од налогодавца. Данас, када гори њихова кућа (метафорички речено), сви указују да је Симоновић налогодавац а да су они, заправо, жртве његовог терора.

 

ЕЖИ

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар