Почетна » Док Мариника прича, Симо Спасић се дерња у мегафон и омета

Док Мариника прича, Симо Спасић се дерња у мегафон и омета

од admin
0 коментар

 

Сада се већ може рећи да је Симо Спасић постао обавезни додатак и “реметилачки фактор” сваког обраћања јавности опозиционих представника.

Посао му је једноставан, понесе мегафон, појави се иза леђа опозиције и виче колико му грло дозвољава, не би ли скренуо пажњу с теме конференције.

Тако је било и данас у току обраћања Маринике Тепић, док је откривала нове детаље о уговорима које је фирма у којој ради брат премијерке Ане Брнабић, склапала с државним институцијама.

“Ђилас лопов, Ђиласова багра и досовска багра”, биле су неке од речи које је Спасић довикивао.

Иако је на почетку ових својих представа углавном био игнорисан, у последње време то није случај, па је недавно његов мегафон страдао у сукобу са потпредседником ССП Дејаном Булатовићем, а адвокат Владимир Гајић га је одгурнуо на конференцији за новинаре председника Нове странке Вука Јеремића.

Упитана да ли је плаши што иза ње узвикује осуђени силоватељ и насилник, Тепић је одговорила:

“Па да вам кажем, одавно не размишљам о томе. Притисак и пропаганда су сада толико језиви и страшни, да ево имамо и ову ситуацију да се новинар са мном расправља уместо да истражи моје наводе. Ми смо изабрали овај пут”, рекла је Тепић овим поводом.

Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар