Почетна » ДОКЛЕ БРЕ ВИШЕ? Сиромашни ал не штеде па се и сто у облику сендвича наручује!

ДОКЛЕ БРЕ ВИШЕ? Сиромашни ал не штеде па се и сто у облику сендвича наручује!

од admin
0 коментар

Само месец дана од преузимања власти СНС и коалиције окупљене око ње у неразвијеној општини Пријепоље помало неукусно али истинито догодила се и прва јавна набавка којом је нова власт наручила и нове фотеље али и радни сто са посебним карактеристикама.

Наиме, у опису стоји да радни сто мора имати облик сендвича, док фотеља мора бити црна, кожна са петостепеним „мењачем“ положаја како у наслону тако и висински. Претпоставља се да је намештај намењен ново-старом напредњачком председнику Драгољубу Зиндовићу, чији се кабинет у последњих седам дана ужурбано реновира.

У опису набавке тражи се следеће: конференцијски сто 275x100x75 цм израђен у комбинацији фарбаног медијапана, пуног дрвета и универа. Плоча стола је заобљена на краћим странама израђена у облику сендвича од две плоче фарбаног медијапана дебљине 19 мм бојено полиуретанском бојом – сиво са уметком од медијапана дебљине д-6 мм који је бојен на чеоним странама у црној боји. Потконструкција стола је од пуног дрвета бојено покривном бојом а остали део стола од универа беле боје кантовано АБС траком д-2 мм.

Када је фотеља у питању, мораће да буде оваква: Природна кожа у црној боји, полеђина наслона од еко-коже, руконаслони пресвучени кожом. Осцилирајући механизам, регулисање висине, 5-степено регулисање наслона седишта, метална хромирана основа.

Последња реконструкција кабинета обављена је у фебруару прошле године, када је промењен комплетан намештај а простор доведен у веома пристојно стање, па се са разлогом поставља питање да ли се ради о бахаћењу и непотребном расипању новца нових пријепољских власти.

 

(glaszapadnesrbije.rs)

Можда ти се свиди

Оставите коментар

seventeen + sixteen =