Почетна » ДРАШКОВИЋ О ЂИНЂИЋУ Склопио тајни споразум са Легијом

ДРАШКОВИЋ О ЂИНЂИЋУ Склопио тајни споразум са Легијом

од admin
0 коментар

Ђинђић ме је, после атентата у Будви, протерао из ДОС-а и склопио тајни споразум са Легијом, онај који је демонстриран 5. октобра. каже у најновијем интервју за „ЕКСПРЕС“ Вук Драшковић.

Драшковић још наводи да СПО није избачен из ДОС-а, по жељи Ђинђића, како сведочи амерички амбасадор Монтгомери у својој књизи, Легија не би издао Милошевића и подржао ДОС јер је СПО још пре 5. октобра за Легијом и Црвеним береткама расписао јавну потерницу.

-Отпор режиму терора био би продужен и болан, али би ипак тај злочиначки и трули режим морао да падне, од врха до подножја пирамиде. Отпор би потрајао, али би после свега била срушена цела пирамида злочина, а не само њен врх, њен шиљак, као што се догодило 5. октобра. Пао је Милошевић, само он, а сва његова грађевина остала је нетакнута. Понављам и наглашавам да би овакав преварантски и по Србију трагични исход 5. октобра 2000. био немогућ а да претходно није срушен СПО. Кад је срушен СПО, срушен је сваки отпор обмани и несрећи Србије утемељен на тој обмани.

Приредио: Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар