Почетна » Хулигани који су тукли народ у Шапцу дошли у „шкодама“ СНС службеника ФОТО

Хулигани који су тукли народ у Шапцу дошли у „шкодама“ СНС службеника ФОТО

од admin
0 коментар

 

Извесни Чеда Срнић из Богосаваца кренуо је чекићем на окупљене грађане у Шапцу и то пошто је напредњак Небојша Стојичевић Јаринна окупљене Шапчане кренуо багером.

Интересанто је то да су сви хулигани који су данас тукли грађане на протесте дошли са црним затамљеним аутомобилима „Шкода Суперб“ моделима, годишта од 2019/21.

Та возила користе само државни и општински СНС службеници.

Погледајте видео:

 

На једној од фотографија које су објављене на друштвеним мрежама види се да је градоначелник Шапца др Александар Пајић, аутомобилом марке „Шкод Суперб“ регистарских ознака БГ 2090 НС пре два дана посетио Дринску улицу у Мајуру, селу недалеко од Шапца, да би се исти аутомобил данас затекао на блокади шабачког моста.

 

Подсетимо, у Шапцу је данас током протеста било неколико инцидената, а један од њих се догодио када је група маскираних младића, са капуљачама на главама, наоружаних држаљама за пољопривредне алатке насрнула на демонстранте. Они су ударали људе, без икаквог разлога, само зато што нису хтели да се склоне са моста.

Батинаши су се залетали на људе и немилосрдно су их тукли дрвеним моткама, иако им ови у почетку нису пружали отпор нити им уопште узвраћали.

Гордана Петковић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар