Почетна » ДСС се прикључује протесту опозиције 15. децембра

ДСС се прикључује протесту опозиције 15. децембра

од admin
0 коментар

Председник Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић изјавио је данас да ће се та странка прикључити наредном протесту опозиције, најављеном за суботу 15. децембар, осим ако „поново не буде неког невероватног избора говорника“.

„Осим ако поново не буде неког невероватног избора говорника, наравно да ћемо се придружити протесту. Утолико пре што смо и учествовали у изради захтева за стварањем нормалних медијских и политичких услова за изборе“, рекао је Јовановић агенцији Бета.

Он је навео да ДСС никада није ни крила да ће у том погледу увек сарађивати са остатком опозиције, јер сматра да не може бити здравог друштва и државе без пуног поштовања демократских процедура.

Један од оснивача Савеза за Србију Драган Ђилас најавио је раније да ће у суботу, 15. децембра, бити одржан нови протест опозиције у Београду, под паролом „Хајде да се пребројимо“.

ДСС није учествовао на претходном протесту опозиције јер је као једна од говорница била најављена глумица Мирјана Карановић, са чијим политичким ставовима се у тој странци не слажу.

Бета/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар