Почетна » ДУГОКОСИ МЛАДИЋ КРАЈИШКОГ ПОРЕКЛА! Вулин направио свој сајт, а ми имамо ТРАНСФЕР БЛАМА!

ДУГОКОСИ МЛАДИЋ КРАЈИШКОГ ПОРЕКЛА! Вулин направио свој сајт, а ми имамо ТРАНСФЕР БЛАМА!

од admin
0 коментар

Министар одбране осмислио је сајт који за сада броји чак 222 лајка на Фејсбуку!

Александар Вулин је решио да направи свој сајт вулин.рс на коме ће обавештавати и више него заинтересоване грађане о својим свакодневним активностима. Тако ће радознали посетиоци имати прилику да сазнају све о садашњем министру одбране.

Биће редовно „апдејтовани“ о многобројним Вулиновим делима, заслугама, раду, а имаће прилику и да упознају његову скромну страну.

– Нетипичном појавом и харизмом, за генерацију његових политичких вршњака, уноси нов тренд у тадашњи политички миље Србије, али и чврстим левичарски ставовима у ратом захваћеној земљи и међу људима полуделим за новцем и лажним обећањима са запада, пише на његовом сајту.

У биографији објављеној на сајту министра одбране такође се наводи да „од појављивања на јавној сцени Србије, почетком деведесетих година, Александар Вулин никог није оставио равнодушним“.

– Дугокоси младић крајишког порекла из радничке породице, без повезаности са познатим политичким фамилијама, интелектуалним елитама или богаташким и империјама, од првог тренутка само својом искреношћу и ентузијазмом привлачи пажњу на себе“, наводи се у биографији.

На сајту се објављују све актуелности везане за рад министра одбране и наводи се да је реч о „јединственом месту на ком се објективно и фактографски прате све државничке и политичке активности Александра Вулина. Сајт такође има „мени“ који чине категорије: „актуелно“, „фото“ и „видео“.

Уколико се Вулин „дрзне“ да има креативњи сајт од председника Србије, Александра Вучића, па се одлучи и на ауторске текстове, можда добије још који лајк на Фејсбуку.

Еспресо.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар