Почетна » Двери Инђија: Ко ће да очисти дивљу депонију у Новим Карловцима!?

Двери Инђија: Ко ће да очисти дивљу депонију у Новим Карловцима!?

од Други Пишу
0 коментар

У гробљанској улици у Новим Карловцима у општини Инђија, поред пута се налази велика дивља депонија, која је задњих месец дана вишеструко увећана.

Грађани су проблем дивље депоније пријавили ,, систем-у 48,, где се пријављују комунални проблеми. Пријављен је овај проблем депоновања отпада на месту које није намењено за то. Добијен је одговор од ,, систем 48,, , да је комунални инспектор дао налог да се депонија очисти и уклони.

До данашњег дана ништа није учињено по том питању јер је ЈКП Комуналац дао одговор да није у могућности да очисти дивљу депонију. Поставља се просто питање , зашто ЈКП Комуналац није у могућности да очисти дивљу депонију? Зар грађани не плаћају редовно одношење смећа? Зар ЈКП Комуналац није тај који треба да онемогући стварање дивљих депонија постављањем контејнера за кабасти отпад на местима
ризика од стварања истих!?

Једино тумачење које се намеће је да су у ЈКП Комуналац запослени неспобни руководиоци, или је проблем друге природе па за сваку мало већу дивљу депонију за њено уклањање траже додатна средства из буџет општине Инђија. Тај начин функционисања предузећа које се бави одношењем смећа на територији општине Инђија није прихватљив и мора да се промени. Када у овом случају ЈКП Комуналац није правовремено реаговао, последице тога су веће и скупље а опет по обичају штету односно веће трошкове платиће грађани општине Инђија!

Двери Инђија

Можда ти се свиди

Оставите коментар