Почетна » Двери Инђија: Решење увек постоји, само је питање да ли надлежни желе да реше проблем

Двери Инђија: Решење увек постоји, само је питање да ли надлежни желе да реше проблем

од Други Пишу
0 коментар

Одлука ПУ Бошко Буха у Инђији да се затвори један од улаза у објекат ,, Сунце,, , наводно из безбедоносних разлога, створила је још већи проблем. Тај улаз који је био са паркинг ,,Идеа,, маркета су родитељи деце најчешће користили због своје приступачности.

Сада је улаз у вртић могућ једино из улице Душана Јерковића, која је једна од напрометнијих улица у Инђији. Паркинг места у непосредној близини вртића су углавном заузета. Родитељи који довозе децу паркирају се у непосредној близини, а пошто за остављање возила нема паркинга, чине то пред улазима угрожавајући приватне поседе, па чак и заустављањем насред улице. Колапс који настане створи огороман број возила у улици Душана Јерковића, те је на тај начин угрожена је безбедност деце али и родитеља.

У близини је се налази строги центар града и основна школа, па је излазак из гужве могућ само уз огромно стрпљење и чекање. Зашто је најфреквентнији улаз у вртић затворен нико не зна, јавност је остала ускраћена за ту информацију.
Проблем који је настао мораће да се реши што пре, јер је садашње стање неодрживо а са друге стране веома небезбедно. Један од начина решавања проблема је да се користи стари улаз у вртића а безбедност реши на корист свих. Уколико је то неизводљиво и мора да се користи други улаз тада се мора обезбедити одређени број паркинг места за родитеље деце која похађају вртић. Решење увек постоји, само је питање да ли надлежни желе да реше проблем!

Двери Инђија

Можда ти се свиди

Оставите коментар