Почетна » Двери Инђија: Само да комунална инспекција ради свој посао

Двери Инђија: Само да комунална инспекција ради свој посао

од Други Пишу
0 коментар

Општинска власт од 2004 на чијем челу су били Демократска странка и Социјалистичка партија Србије изградили су бициклистичку стазу у улици Краља Петара Првог. Проблем који грађани имају са бициклистичким стазама јесте то што се аутомобили паркирају на њима па бициклисти или морају да иду тротоарима или коловозом што представља угрожавање безбедности грађана који возе бицикле.

На жалост ни прошла али ни ова власт нису се позабавили овим проблемом. За решавање овог проблема нису потребна нека додатна финансијска средства. Довољно би било да у складу са својим овлашћењима и надлежностима реагује комунална инспекција. Зашто то она не чини питање је за локалну општинску власт!?

Сврха изградње бициклистичких стаза је била и та да се ова врста популарног саобраћаја лакше регулише и да се избегне опасност која са собом носи кад се бициклисти крећу са возилима на коловозу. Ако се не приступи одговорнијем односу комуналне инспекције и даље ћемо имати бициклисте који своју вожњу обављају по коловозу и поред изграђене бициклистичке стазе. Комунална инспекција мора да обезбеди неометано коришћење бицикиклистичких стаза општине Инђија.

Двери Инђија

Можда ти се свиди

Оставите коментар