Почетна » Двери Индјија:Рестрикције воде у Инђији: Непланска градња узима данак!

Двери Индјија:Рестрикције воде у Инђији: Непланска градња узима данак!

од Други Пишу
0 коментар

,,Инђија сутра” је био слоган Српске напредне странке на локалним изборима, претпостављамо са жељом да се гласачима дочара некаква светла будућности, које нема, ипак, на видику, бар не у Инђији.

Непланска градња стамбених зграда, оптеретила је водоводну мрежу и сада се цела општина суочава са инсуфицијенцијом најважнијег ресурса за живот људи. Када у центру Инђије срушите кућу која је имала један прикључак воде и на том месту саградите више стотина станова, јасно је да је то неупоредиво веће оптерећење за мрежу. Истина, и врућина је, има преко 35 степени скоро сваки дан, али је Владимир Гак тврдио до скоро да је проблем решен. Више то не тврди, сада и сам признаје да имамо проблем, као да грађанима треба признање за то. Потребно је решење, а не кукање и сваљивање кривице на грађане!

Директор Водовода, Драгољуб Трифуновић, сматра да није одговоран за ово стање. Решење је, по Трифуновицу и Гаку, да имамо рестрикције воде, и имамо их, сваку ноћ, од 00 до 6.

Поставља се питање да ли су грађани гласали за овако неодговорне функционере или су једноставно обманути празним причама и лажним обећањима?!

Можда ти се свиди

Оставите коментар