Почетна » Двери Инђија:Власт не мари за грађане: Инђија НЕМА градски превоз, а на главној станици трешти музика

Двери Инђија:Власт не мари за грађане: Инђија НЕМА градски превоз, а на главној станици трешти музика

од Други Пишу
0 коментар

Проблем који мучи сваког становника општине Инђија ових дана изазвао је револт код грађана, који нам се константно јављау огорчени на ЈПИ! Иако је почела нова школска година, мука је остала иста за све ђаке који путују до школе јавним превозом.

Власт буквално ништа није урадила да промени катастрофално стање, а оно је све горе, заправо, према неким информацијама једноцифрен број аутобуса, колико их је остало како-тако исправних, не може да испштује ред вожње који је, практично, непостојећи. Исти проблем имају и запослени грађани, који не стижу на време на посао, а велико је питање како послодавци реагују на константно кашњење.

Једина новина, која ни на који начин не мења веома незгодну ситуацију је, помало невероватно, новоинсталирано озвучење на главној аутобуској станици у Инђији, преко којег се емитује музика са радио станица, док путници чекају аутобус који ће сигурно каснити или неће ни доћи.

Власт дефинитивно није у стању да реши проблем превоза, па на овакав начин Ласта, предузеће које је у обавези да превози путнике, то чини јако лоше, занемарујући ред вожње, на овај начин покушава да разведри смркнута лица грађана који, чекајући аутобус, могу, сасвим сигурно да чују 15-ак песама, јер нико не зна када ће доћи аутобус.

Изгледа да више не важи она стара ,,хлеба и игара”, хлеба нема, нема ни аутобуса, а све је мање и игара, мада би музика могла да понесе неког да заигра док чека бус који доћи неће.

Двери Инђија

Можда ти се свиди

Оставите коментар