Почетна » Двери Инђија:Желимо да истакнемо нашу посвећеност демократским принципима

Двери Инђија:Желимо да истакнемо нашу посвећеност демократским принципима

од Жиг Инфо
0 коментар

Поштовани грађани Инђије,

У светлу надолазећих избора, ми, локалне политичке странке потписнице овог саопштења, желимо да истакнемо нашу посвећеност демократским принципима, транспарентности и одговорности према грађанима наше општине.

Народни покрет Србије, Покрет слободних грађана, Демократска странка, ПОКС, Ново лице Србије и Двери, заједно смо одлучили да изађемо на предстојеће изборе као коалиција под именом „Бирам борбу за Инђију“, уверени у снагу заједништва и потребу за променама које ће унапредити живот сваког грађанина Инђије.

Наша коалиција заснива се на принципима заједничке визије просперитетне, праведне и отворене локалне заједнице. Спремни смо да се боримо за транспарентно и одговорно управљање, заштиту права свих грађана, укључујући право на здравствену заштиту, безбедност у школама, здраву животну средину, доступност зелених површина и за унапређење квалитета живота у свим нашим селима и граду.

Такође, са поносом објављујемо да ће носилац листе бити Радован Грковић.

Верујемо да су избори прилика да се чује глас сваког грађанина и да се демократским путем одлучује о будућности наше заједнице. Зато позивамо све суграђане да се укључе у овај процес, да се информишу о нашим програмима и да свој глас дају онима које сматрају најбољим избором за будућност Инђије.

Уједињени у нашој посвећености бољој будућности наше општине, верујемо да заједно можемо постићи велике ствари. Будите део промене, будите део наше заједничке БОРБЕ за Инђију.

Можда ти се свиди

Оставите коментар