Почетна » Двери: Шешељ се прикључио Вучићу у прекрајању изборне воље грађана

Двери: Шешељ се прикључио Вучићу у прекрајању изборне воље грађана

од admin
0 коментар

Посебно је увредљиво да нас Шешељ оптужује да Американци стоје иза гурања Двери и ДСС у Скупштину Србије. Разумемо да би он волео да буде једина (и омиљена) опозиција Александра Вучића у парламенту, али грађани Србије нису тако хтели, већ су подржали улазак и Двери и ДСС-а у Скупштину Србије управо зато да би могло да се чује више патриотских гласова

Шешељ је некада изјављивао је Вучић ради за Америчку обавештајну службу. Како то да сада и он и Вучић тврде да смо ми амерички људи?

Поштовани радикали,

Са последњом изјавом Војислав Шешељ је демантовао сопствене резултате из изборне ноћи у којима је јавно рекао да је листа Двери-ДСС прешла цензус и да има 6,62% подршке грађана Србије.

Српски покрет Двери изражава чуђење да се Шешељ придружује Вучићу у прекрајању изборне воље грађана Србије и да су, очигледно, тачне вишемесечне приче да Војислав Шешељ све време ради у директном договору са својим млађим учеником – Вучићем.

Посебно је увредљиво да нас Шешељ оптужује да Американци стоје иза гурања Двери и ДСС у Скупштину Србије. Разумемо да би он волео да буде једина (и омиљена) опозиција Александра Вучића у парламенту, али грађани Србије нису тако хтели, већ су подржали улазак и Двери и ДСС-а у Скупштину Србије управо зато да би могло да се чује више патриотских гласова.

Оркестриран и синхронизован напад СНС-а и СРС-а на листу Двери-ДСС, као и на остале опозиционе листе, које само желе да се испоштује изборна воља грађана, показује ко за кога ради.

Питамо присталице, чланове и гласаче СРС-а:

• Како је могуће да у току пребројавања гласова изборни штаб СРС-а даје 6,6% листи Двери-ДСС, а након Вучићеве изјаве да су избори нерегуларни Шешељ напада нас да нам је резултат упитан и да нас из Америчке амбасаде гурају преко цензуса?

• Шешељ је некада изјављивао је Вучић ради за Америчку обавештајну службу. Како то да сада и он и Вучић тврде да смо ми амерички људи?

Како му не смета Вучићева победа на изборима, а сметају му Двери и ДСС који су вољом грађана Србије добили довољан број гласова да имају своје народне посланике у Скупштини Србије?

• Да ли мисли да је боља Скупштина у којој има већи број посланика који су за ЕУ и NATO? Где је ту интерес за Србију?

• Да ли Шешељ зна да без Двери и ДСС у Народној скупштини Вучић има довољну 2/3 већину да мења Устав и до краја заврши издају Косова?

(саопштење Српског покрета Двери)

ФСК.РУ

Можда ти се свиди

Оставите коментар