Почетна » Двери у коалицији са Народном странком и ДЈБ

Двери у коалицији са Народном странком и ДЈБ

од Други Пишу
0 коментар

Потпредседник Српског покрета Двери Иван Костић изјавио је данас да ће тај покрет на следећим изборима наступити у коалицији с Народном странком и Доста је било.

Костић је агенцији Бета казао да започето уједињавање националних патриотских странака мора да се настави, о чему ће се расправљати и на седници главног одбора Двери наредне недеље.

„Сматрамо да би ванпарламентарне патриотске политичке опције требало да се уједине у страначку конфедерацију у којој ће бити и бројни интелектуалци попут професора Ратка Ристића и Милоша Ковића“, истакао је потпредседник Двери.

Коментаришући улазак Заветника, бивших коалиционих партнера Двери, у власт са Српском напредном странком на локалном нивоу, Костић је казао да су Двери на захтев независних интелектуалаца раскинули коалицију са Заветницима и да не сносе никакву одговорност за њихове постизборне одлуке.

„Са Заветницима сада немамо никакву сарадњу. За време предизборне кампање нисмо стекли утисак да може да се деси да Заветници уђу у коалицију са СНС-ом“, рекао је Костић и навео да је председништво Двери одлучило да ниједан одборник не сме да уђе у локалне коалиције с представницима власти.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Бета/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар