Почетна » Џунић: Напад СНС силеџије неће ме спречити да указујем на криминал и корупцију власти

Џунић: Напад СНС силеџије неће ме спречити да указујем на криминал и корупцију власти

од Други Пишу
0 коментар

Повереник Народне странке за Пирот Чедица Џунић изјавио је данас да га је физички напао и ударио у главу локални силеџија и криминалац Александар Ђорђевић Аки, близак СНС-у и локалној власти у Пироту, зато што указује на криминал и корупцију локалних челника.

„Ђорђевић ме данас ударио у главу на улици, а потом ме позвао да одемо на Пиротски кеј да наставимо тучу које, међутим, није ни било јер ме је он напао без повода док сам држао руке у џеповима. Рекао сам му да ја представљам политичку странку и да нисам криминалац који се туче на улици. Лекарским прегледом је утврђено да сам задобио лакше повреде, огуљен ми је образ и имам главобољу“, рекао је Џунић.

Џунић је навео да је нападнут зато што износи истину о корупцији и криминалу у које је умешана локална власт.

„Ђорђевићу је СНС омогућио да испод цене купи фирму ’ПЗП Нискоградња’, која одржава путеве, а та фирма је у стечају. ’ПЗП Нискоградњу’ је као подизвођача ангажовала београдска фирма ’Конвар’ за градњу гасовода на територији Пирота. Радницима се не исплаћују плате, а Ђорђевић и локални челници се богате“, додао је Џунић.

Џунић је истакао да ово није први напад на њега, јер му је „раније запаљен аутомобил, а локални моћници су му претили да ће га убити“.

„Данас ме Ђорђевић на улици без речи ударио, а када сам га питао зашто је то урадио, он ми је одговорио да ’пишем свашта на друштвеним мрежама’. Објаснио сам му да немам налоге на друштвеним мрежама, и након тога окренуо сам се и отишао сам у полицију и хитну помоћ“, рекао је Џунић.

„Поручујем локалним челницима и криминалцима да ме неће уплашити нападима и да ћу се борити против корупције и криминала, а да ће они сигурно одговарати пред законом за сву штету коју су нанели Пироту и Пироћанцима“, закључио је Џунић.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар