Почетна » Ексклузивно: Нови кандидат за председника Србије! Вукашин Баћина из штале најавио пад Вучића

Ексклузивно: Нови кандидат за председника Србије! Вукашин Баћина из штале најавио пад Вучића

од admin
0 коментар

 Лидер сечањске опозиције, за себе каже да је аутомеханичар, човек без дипломе – али „ако је Тито био машин-бравар, могу и ја. Боље сте живели тада, док нас је мајстор водио. Данас имамо за председника одличног студента Правног факултета, али човека без дана радног стажа и онда видите где се налазимо“, изјавио је Баћина за Жиг инфо.

Вукашин Баћина је пољопривредник, предузетник, однедавно власник пумпе, а у политици је од 2016. године када је, наводи, на своје име узео 14% гласова на локалним изборима у Сечњу. У том војвођанском месту, одборник је у другом мандату. Током локалне политичке борбе осетио на који начин се СНС координатори опходе према опозиционим лидерима.“Вучића који је разорио Србију сам победио у Сечњу, победићу га и 3. априла!“, поручује Баћина.

Каже да је доста Вучићевих лажних сељака и домаћина попут Драгана Марковића Палме и Марјана Ристићевића, и да је Србији потребан прави српски сељак попут њега.

Наводи да има подршку опозиционих лидера и активиста махом из Војводине, попут Темерина, Новог Сада, Пландишта… Адвоката Стевана Бабића.

Кандидатуру најављује из штале, уз мукање крава, у радном комбинезону, а каже да његов посао траје 20 сати дневно, и да је за Србију такође спреман, да ради толико. Бориће се за пољопривреднике, враћање младих у Србију.

 Опширније у видеу: 

 

ЕЖИ/Србининфо

Можда ти се свиди

Оставите коментар