Почетна » Фејсбук мистерија: Лажни Шутановац спопада жене и тражи паре

Фејсбук мистерија: Лажни Шутановац спопада жене и тражи паре

од admin
0 коментар

 Сад већ очајни Шутановац, коме је због пријава на друштвеним мрежама до сада пет пута гашен Фејсбук налог, а тренутно је остао и без Инстаграма, пожалио се на јединој мрежи која му је остала – Твитеру.

Међутим и на овој мрежи су почели проблеми.

“Да ли је ово реално, због кретена су ми угасили фацебоок и инстаграм а сад иду даље! Може ли неко да помогне?”, завапио је Шутановац и поделио твит у којем једна жена каже да га је пријавила због узнемиравања са три одвојена налога са истом фотографијом. Фотографијом Драгана Шутановца.

 

У разговору за Нова.рс, бивши лидер демократа каже:
“Ово је катастрофа. До сада су ми пет пута суспендовали Фејсбук и Инстаграм, тако што ме обавесте да сам фејк и да ја нисам ја. Неко је покупио моје фотографије са Фејса и сад са тим фотографијама прави лажне налоге, са којих узнемирава људе, махом жене. Тако су у Нигерији ухапсили једног црнца који се представљао као ја”, каже Шутановац.

Каже да најчешће узимају његове фотографије у униформи из периода док је био министар одбране.
“Онда се представе као војна лица, удовци и контактирају жене. Тако се развију малтене љубавне приче, па те жене шаљу ласцивне фотографије и онда их уцењују да ће их објавити ако им не плате. Такође, било је случајева да су им тако извлачили новац, јер су лагали жене да им треба позајмица, па су им оне уплаћивале на рачун”, наводи даље Шутановац.

 

Таквих профила, како сам каже, има више од 50. Прави заплет заправо настаје када те жене почну да пријављују лажне налоге, па се правом Шутановцу гасе сви профили на друштвеним мрежама.
“У овом случају ви шаљете маилове надлежнима, али на њих нико не одговара или ми просто кажу да сам фејк, да ја нисам ја. Нико ми не верује и како ја сад да докажем да сам ја стваран човек. Много ми је жао и неких фотографија које су биле постављене на Фејсуку и Инстагаму и сад не могу да им приступим”, наводи Шутановац.

Каже и да су неке жене из иностранства контактирале његову супругу и сина на Инстаграму и Линкелдину и рекле им да се његова фотографија злоупотребљава.
“Не знам шта да радим. Ја са свог броја телефона не могу више да направим профиле на овим друштвеним мрежама. Једино да заменим број, али ко ми гарантује да се то опет неће десити”, закључује Шутановац.

Јелена Јеловац   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар