Почетна » Фракција ПОКС Жике Гојковића излази из опозиционих преговора за Београд

Фракција ПОКС Жике Гојковића излази из опозиционих преговора за Београд

од Други Пишу
0 коментар

Фракција Покрета обнове краљевине Србије (ПОКС) на чијем је челу Жика Гојковић потврдила је данас да неће учествовати у договорима опозиције око власти у Београду нити о томе да се на поновљеном гласању подржи изборна листа Ајмо људи Бориса Тадића, јер у тим разговорима учествују и представницима коалиције НАДА, у оквиру које је и фракција ПОКС-а на чијем је челу Војислав Михаиловић.

„Већина вас је подржала промене и ми поштујемо вашу волју да Београд води нова власт. Све што буде у интересу Београдјана и у складу са нашим програмом ми ћемо подржати, али нећемо учествовати у власти у којој учествују и преваранти из коалиције НАДА, који су се током целог предизборног и изборног процеса вама и целој Србији представлјали као ПОКС и ДСС иако су веома добро знали да ПОКС није део те коалиције“, наводи се у саопштењу.

Додаје се да су их у томе подржавали људи попут „Ђиласа, Маринике, Зеленовића и сличних за које је Косово изгубљено а у Сребреници извршен геноцид“.

„Таквима, лажовима, преваратнима, уцењивачима, ПОКС може да буде једино опозиција. Никада нећемо одустати од истине за коју се боримо и доказаћемо и јавно и судским путем да смо ми једни прави ПОКС и једини прави монархисти“, додаје се у саопштењу. Фракција ПОКС-а Жике Гојковића на изборима је учествовала у оквиру Патриотског блока Бошка Обрадовића док је фракација око Михаиловића била на листи коалиције НАДА, са Демократском странком Србије.

Бета/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар