Почетна » Гашић ће бити смењен ТЕК НА ПРОЛЕЋЕ?

Гашић ће бити смењен ТЕК НА ПРОЛЕЋЕ?

од admin
0 коментар

Министар одбране Братислав Гашић можда ће ипак остати на овој функцији све до парламентарних избора на пролеће, за које напредњаци верују да ће се десити.

Како “Блиц” сазнаје у СНС, могуће је да се Гашићева смена пролонгира и да он настави да обавља ову функцију још неколико месеци.

– Прича се да би оставка у Скупштину Србије могла да стигне који дан пред Нову годину. По процедури, оставка министра се усваја и ступа на снагу на првој наредној седници парламента. Међутим, када парламент 29. децембра заврши заседање, следе јануар и фебруар када се у Скупштини мање-више не ради ништа. Избори би могли да буду расписани у фебруару и он би практично остао министар до избора нове владе – прича извор “Блица” из СНС.

Како каже, ово је један од сценарија како могла да се заврши прича са министром Гашићем, који се пре неколико дана у Трстенику новинарки обратио речима “што волим ове новинарке које овако лако клекну”.

Директори наменских предузећа “Трајал”, “Милан Благојевић” и “Наменска” писали су јуче премијеру Александру Вучићу с молбом да преиспита одлуку о смени Гашића.
Директори, како је саопштено, страхују „како ће се одлазак Гашића одразити на рад наменских фабрика, животе запослених и Војску Србије”.

Л. Г.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар